Aangenaam kennis te maken!

Vitale Veerkracht & Mickey van der Laan


Mickey van der Laan

Het voeren van gesprekken en veel leren vormt de rode draad van mijn werkende leven tot nu toe.

Ooit afgestudeerd als econoom heb ik me via mijn belangrijkste werkgevers Delta Lloyd en werving&selectiebureau Vitae via leidinggevende en HR functies steeds meer ontwikkeld richting allround coach met vitaliteit als specialisatie.

Vitale Veerkracht

Vitaliteit gaat over het leiden van een autonoom en zinvol leven. Veerkracht gaat over kunnen incasseren en herstellen van tegenslag.

Ik heb altijd vooral behoefte gevoeld om mensen die het (tijdelijk) moeilijk hebben te helpen, zodat zij weer kunnen gaan vertrouwen op hun eigen veerkracht.

Vandaar dat ik mijn bedrijf Vitale Veerkracht heb gedoopt.


Scholing

Ik heb veel verschillende opleidingen gevolgd, maar heb de laatste jaren de meest gefundeerde opleidingen gevonden en gevolgd bij CHIVO, kennisinstituut voor Vitaliteit.

Daar volg ik ook permanente nascholing zodat ik continu werk met een aanpak en opdrachten die gestoeld zijn op de meest actuele en relevante wetenschappelijke onderzoeken en theorieën.

Dit zorgt er voor dat mijn coachingstrajecten steeds effectiever zijn geworden en vooral dat de kans op het succesvol kunnen vasthouden van de behaalde resultaten veer groter is.

Ervaringen

De afgelopen jaren heb ik op freelance basis veel coachingstrajecten uitgevoerd bij grote bedrijven binnen de publieke en commerciële transportsector, het bankwezen, de retailsector en bij gemeentes.


Het belangrijkste wat ik terug hoor is dat mijn klanten zich heel veilig en gehoord voelen. Dat ze het idee hebben dat ze alles kunnen zeggen en dat ik niets raar of gek vindt.

Ze ervaren een duidelijke structuur en doelgerichtheid, terwijl ze toch alle vrijheid ervaren om in het proces steeds hun eigen keuzes te maken.

Vaak zijn ze verbaasd dat ze toch op een relatief eenvoudige manier hun doel kunnen bereiken en er vertrouwen in hebben dat ze nu zelf weten aan welke knoppen ze kunnen draaien en dat ook daadwerkelijk doen.

Mijn andere activiteiten

Naast coachen op het mentale vlak hou ik ook van bewegen in fysieke zin, liefst buiten.

Sinds een aantal jaar ben ik groot fan van ‘smoven’. Een hele ontspannen manier van fysiek trainen waar ik en de mensen die aan mijn trainingen mee doen heel vrolijk van worden. Ik ben aangesloten bij het  Oostenrijkse bedrijf dat smoveys maakt in een sociale werkplaats en deze verkoopt.

null

Het mooie van deze smoveys vind ik dat ze door hun ontstaan en toepassingen voor mij symbool staan voor het vermogen van mensen om, hoe beroerd de omstandigheden ook zijn, je altijd nog iets kan doen om er het beste van te maken en zelf in actie te komen. Wil je hier meer over weten, kijk dan ook op www.simplysmove.com.

Zullen we kennismaken?

Laat het me weten via onderstaande mogelijkheden. Als ik je bericht heb ontvangen neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om je vraag te beantwoorden of een eerste vrijblijvend gesprek in te plannen. Dat lijkt soms eng, maar is meestal achteraf vooral heel fijn. Zowel voor jou als voor mij. Of we nu wel of niet daarna met elkaar gaan werken.