Wil jij gaan floreren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om met mij samen aan de slag te gaan.

Wat is jouw wens?

Meer energie? Beter in balans kunnen blijven?

Vertrouwen krijgen in je eigen veerkracht? Stress beter kunnen managen? Meer uit het leven en uit je werk halen? 

Richting aan je leven kunnen geven en keuzes maken waar je volledig achter staat?


Het is een cliché, maar verandering begint bij jezelf. En jij bent expert op het gebied van jezelf. Mijn rol is om vanuit mijn expertise jou te helpen verkennen hoe jij de veranderingen die je wil het beste in kan zetten.

En vervolgens daarin vol te houden, bij te sturen en door te zetten. Zodat je niet alleen het resultaat behaalt wat je wil maar ook het vertrouwen dat je zelf weet hoe je dat vast kan houden als het leven anders loopt dan verwacht.


Coaching is maatwerk en daarom start ik altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer drie kwartier. Om je vragen te beantwoorden, te horen wat je wensen zijn, waar je mee aan de slag wil en samen te bekijken of we met elkaar zouden willen werken en in welke vorm.

Mocht je op basis van dit kennismakingsgesprek besluiten met mij aan de slag te willen, dan zijn in ieder geval de volgende twee mogelijkheden:


Vliegende start gesprek

Wil je het eigenlijk het liefst helemaal zelf doen? En weet je eigenlijk al heel goed waar de schoen wringt en wat je kan doen om het te veranderen.

Je hebt alleen net even dat zetje nodig om het echt goed helder te krijgen en wellicht nog manieren vanuit een andere invalshoek om het nu echt aan te pakken, vol te houden en door te zetten. 

Daarvoor is het ‘vliegende start’ gesprek


Een uitgebreide afspraak van 1,5 tot 2 uur waarin we vooral in kaart brengen wat je wil, hoe je dat aan kan pakken, wat je daarbij kan helpen en met welke stappen je gaat beginnen. Op basis hiervan ga je zelf aan de slag. 


Vitale Veerkracht traject

Verkennen, veranderen, volhouden en verankeren van je resultaat zodat je er op kan vertrouwen.

In het Vitale Veerkracht traject doorlopen we samen deze stappen en kunnen we tussentijds bijsturen waar nodig. 

Een traject van 12 uur verdeeld over 5 tot 9 afspraken afhankelijk van de behoefte, voortgang en de specifiek wens waar je mee aan de slag wil. De duur van een dergelijk traject varieert meestal van 3 maanden tot een jaar.


Naast het in actie komen om jouw gewenste resultaat te behalen, leer je ook vaardigheden om in de toekomst zelf ook nog andere dingen te veranderen.

Je leert hoe je kunt doorzetten en volhouden, ook op andere terreinen. En je wordt vaardiger in het maken van keuzes die je helpen om een 'waardevol' leven te leiden.


Locatie

Mijn coachingspraktijk Vitale Veerkracht is gevestigd in Soest. Aangezien deze plek op 10 minuten lopen van de prachtige Soesterduinen ligt, is het mogelijk om gesprekken wandelend in de mooie natuur te voeren. null


Een volledig telefonisch en/of online traject is echter ook een optie.

Hoe zou jij aan de slag willen?

Deze en andere vragen bespreken we in het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Om te bepalen of we met elkaar willen werken. En zo ja, welke vorm daar bij past.